Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repatriering

Det händer igen
Intimitet uppstår
Ett nytt landskap, nytt sammanhang
Ett nytt jag
En möjlighet till kärleksfull gemenskap
Få kliva in i en amorös natur

Det börjar kännas för mycket
Blir för främmande
Beklämmande
Smärtsamt bekräftande

Kan du sluta prata?
Sluta ljuga?
Sluta bedra?
Varje fiber i min kropp vill dra

Klarar inte av känslosvallande
Attraktionen sinar ner i diket
Kan inte andas i
Det som nu ter sig vara ett verklighetsfrämmande rike

Är jag en narcissist?
Bigamist?
Eller en deprimerad nihilist?

Jag vill retirera, retirera
Tillbaka till mitt skal

Retirera, retirera
Skåda repatrieringen av
En känslomässig vandal





Fri vers av Midnattsljus
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-31 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnattsljus
Midnattsljus