Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörnet

Om jag sitter här tyst i ett hörn hos dig, får jag stanna då?
Jag lovar att inte ställa frågor eller vara i vägen.
Jag vet hur det känns, jag har varit där själv.
Det går över och blir bättre.
Jag kan väl ändå få stanna i hörnet, hos dig.
Jag drömde många gånger att jag stod utanför ditt hus, och ni tog in mig i värmen och bäddade ner mig. Och höll mig hårt då vinden var kall i mitt liv.
Jag kan göra detsamma nu. Du kanske till och med ändra dig och vill ha en fru istället för en man.
Låt mig få vara i ditt hörn en stund.




Fri vers av Mke
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-01-31 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mke

Senast publicerade
Hörnet
* Se alla