Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSEFFEKT (haiku)

Ljusnande tider
Nyvaket kvitter i träd
Katten blir Tarzan




Bunden vers (Haiku) av MaLo VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-01 01:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En härlig text med vårkänslor.
2023-02-01
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP