Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne


Vindpust

 

han gick


för att aldrig mer komma tillbaka


för evigt en saknad

för alltid en undran


varför så fort


varför så smärtsamt

varför ryckas bort

varför när livet är så kort


















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-01 09:34



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Så vackra ord om sorg
Stor saknad.
En dikt som berör hjärtat.
2023-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om sorg och saknad.
2023-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP