Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fast i rött

 

Någonting!

Vill

Tala ut

 

Någonting!

Vill

Sträcka sin hand ut

 

Någonting!

Vill

Visa sig upp

 

Någonting!

Vill

Vara någonting

 

Fast i rött

Fast i buren

Fast i trängseln

 

Stoppat av en religion

Stoppat av politiken  

Stoppa av samhället

 

Yttrandefriheten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-02-01 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP