Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mixat och färglös

 

 

En kropp utan en själ

En människa utan Anda

 

Ett liv utan liv

En existens utan sin existens

 

En tid som varken ha början eller slut

Ett ansikte utan skönhet

 

En dröm utan hem

Ett hjärta utan kärlek

 

En film utan tittare

En pjäs utan skådepelare

 

En väg utan slutpunkt

Ett mål utan slutpunkt

 

En skog som varken har träd eller fåglar

En vandrare utan en karta

 

En soldat utan vapen

En scooter utan utrustning

 

En lek utan vinnare

En sedel utan värde

 

En tanke utan vapen

En låt utan ton eller sångare

 

En poet utan känslor

En dikt utan mening

 

En sömn utan fred

En vila utan sömn

 

En sömngångare utan medvetet

En målsägare utan tankar

 

Mixat!

Färglös!

 

Är dikten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-02-01 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP