Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterspråk

Den femte så tyst.
Kärlekens segel tröstar.
Våreldens våreld.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-02-01 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP