Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 februari 2023


Inför Gud

Inför Gud är vi alla en dåre.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-01 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP