Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömspår

Att inte vara.
Konstens ultravioletta sken.
Snart endast en del av allt det andra.
Tittar bort. Blundar. Finns.
En annan värld av sårbarhet lockar.
Tystare än näktergalen.
Visare än månens nyutslagna kronblad.
Blyertsgrå midvinternatt överskuggar
lodjurens inre av trasdockor.
Som om drömmarna inte fanns.
När tårar sakta förblöder.
Överallt en närhet ingen av oss upplevt.
Orkeslös av porlande frånvaro.
Tröstlöst nästan strandsatt.
Lämnar en viss tagg av tomhet vilandes.
Karamelliserat lugn vid det gyllene snittet.
Harmonisk som havsvinden som blottar sina
innersta vågor.
Garanterat mer reserverad än framfusig motvind.
När wombaten återvänder.
Hon vänder åter.
De lappugglor som förlåter.
Förlåter även sig själva.
När ingen ser på.
Då alla ser.
Istappar brinner vid smältande eld.
Klor av opal river i stjärnhimlen.
Någon minut senare.
Ingenting alls.
Ingenting alls.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-01 21:20



Bookmark and Share


  Charles Abrams
vackert... !
2023-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP