Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8595

 

 

Passion och vänskap

går sällan hand i hand vill

mycket mer än det




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-01 21:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Måste bara tänka här, som vanligt läsa texten med litet olika dialekt, 'rikssvenska', 'norrländska' och så förstås med 'värmländsk' dialekt...
Hur smakar en soppa?
Har det som på tungan.
2023-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP