Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARMBÅGANDET

Armbågandet

vinner gehör

lämnar bitter eftersmak

tillintetgör allt det goda

ensamhetskaparen.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-01 22:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sådan är kapitalismen.
2023-02-02
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP