Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HYLSA


Det är märkligt hur verbala käftsmällar
med ett egendesignat glidmedel tränger in
utan större ansträngning
det är nästan så att man kan tro

att jag tittar åt ett annat håll
att jag håller händerna för hjärtat
att inte jag hör orden som är vapen
att känslor är fridlysta och mina egna får jag inte plocka
än mindre kännas vid

men så vet vi ju alla som ligger med puls i mörkret
och besvikelse bakom ögonlocken när hylsorna är tomma
att den senaste käftsmällen doesn’t live here anymore
och att man måste göra en adressändring




Fri vers av Igot Tochange
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-01 23:07



Bookmark and Share


  Respons VIP
Starka nya ord för hur självkritiken har en förmåga att tränga in i kroppen och ligga och värka. Ordet adressändring är genialt i sammanhanget!
2023-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange