Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KUSTHUVUD

Jag är ett kusthuvud

med havet i mitt hjärta

Jag är ett barrskogsbarn

med skogen i mitt bröst

Jag genomströmmas ock

av Dalälven den breda

hör Brämmens bränningar

när det har blivit höst

 

Jag är ett kusthuvud 

som lever nära havet

Och blicken har ibland

följt Gavleån

mot platsen där

den löper ut i havet

Men snart ska jag nog

flytta härifrån

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-02-02 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP