Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmer

Samba, tango, vals
allt dansar
på tangenter i skyn

När du ler
faller stjärnorna
och ljudet spelar
en tyst melodi
från fjärran

Varje färg du är
smälter samman
till guld
när dina ögon tindrar
och du ser framtiden
långt innan den anlänt...




Fri vers av Seasons
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-02 13:44



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Så underbart vackert!
2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons