Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara sig själv eller sätta på en mask

Vi är rädda för att inte bli godkända
och älskade som dom vi är.
Så vi sätter på oss en perfekt
mask, medan själen och psyket
utarmas och tynar bort.
Det finns inga som är så ensamma
än dom som spelar ett spel
inför sin omgivning.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-02 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP