Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blandat från året här, så nu igen, en typ av samling av olika uttryck


samlade texter #2

1. Jag vet, 1984

Frigöra sig från tron
Den här planeten
Tillvaron är liten
Man är hjälplös
Lika gammal som vi
Är biologiskt
Utanför människan
Hela universum
Men ljusår
Aldrig någonsin
Skada någon
Förutsägbarhet
Matematik
Frigör din tanke
Makten är partiet
Makten över människan!
Makten över skapelsen!
Grundare av kärlek!
Bryt ned tanken
Skär banden
Lita på maskinen
På matten
Ärlighet förutom
Partiet
Konst
Litteratur
Allt har den fått
Men alltid
Makt berusa

2. This is just the start

tried so hard to break
the chapter only I could know

another pattern forming
a little age around nothing

but this is just the start
I want to believe in fun art

what became my undoing
as far as I can tell it's blooming

a framework again yet sleeps
and the days blurred and i weep

in the door in to one
things I've never done

in the all closed ketchup tears
peel my scars to know I was here

3. ghost

u are a star!
u have been there
enough
until which, and even though
demons remained

4. odd leaving soon

were odd leaving soon who needs a babe who needs a tune

5. svar inombords

noga övervägande
överhuvudtaget

i regnet
ska vi stå
och ångra oss

6. frys

Under mig går isen sönder.
Bara den svarta himlen

Himlen är en tunn reflektion
Kemisk obalans.
Sinnet morrar oroligt

7. kom igen

kom igen

håll upp dörren

kom igen

bjud på en cigg

kom igen

krama mig igen

kom igen

skriv på

8. rått

min spegelbild
är fönster

Klas
Lars
Sean

det blinkar

tro aldrig
att få av den
genom
att skära

kommer hjälpa
jag försökte
som min morfar
det medför allt
lite hat

att man blir
som sin mor
eller far

9. sitta snett

jag sätter mig ned
eller satte den sig

blir det bra till slut
eller blir det bara

jag bryr mig
eller gör jag

bosatt
besatt

finns inget värre
än sann psykos

för mig
för jag vill veta
eller få reda på

i min kropp
i mitt huvud

spelas mitt liv upp
som musik
som aska

när orden drämmer
mitt brev

utan namn
och resor





Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-02-02 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams