Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄKTENSKAPLIG SED

De bättre bemedlade som har för sed
köpa allt de behöver köper sig en leg-
aliserad hora för äktenskapskontrakt
bevittnat av gud och stat medan dom
mindre bemedlade får nöja sig med
stans billigast illegala luder.

Kärleken är i båda fallen en kortvarig
historia om den ens finns i förhållande
till de heliga könens outtömliga lust
och de omättliga magarnas hunger.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-02 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP