Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är klar med dig nu...


Som tuggummi i håret. När man var liten

Har fastnat

Hårt.
Kletigt.
Geggigt.

Som tuggummi i håret. När man var liten
Hur kunde det fastna där då?
Hur kunde jag fastna här nu?
Hur hamnar tuggummi i håret?
Hur hamnade jag här?

Förvånande.
Överrumplande.

Omöjligt att reda ut

Har prövat allt

Ihärdigt.
Envist.
Tålmodigt.
Beslutsamt.

Har prövat allt

Verkningslöst.
Ineffektivt.
Utsiktslöst.

Omöjligt att reda ut

Det finns bara Ett sätt

Blundat.
Duckat.
Väjt.

Men måste

Göra det

Nu.
Nu.
Nu.

Hämtar saxen




Fri vers av Tesa
Läst 41 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-02 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tesa
Tesa