Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsglas

Sylvassa kanter av glas
De skär upp mina fingrar
Blodet färgar de vita klipporna
När havet skvalpar så slipas det vassa
Jag skär mig inte
Havet gör det vackert
Havet gör skräp till kristaller
Precis som du
Du slipade mig
Gjorde mig len
Gjorde mig vacker




Fri vers av jagsomundrar
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-02 20:45



Bookmark and Share


  Minkki VIP
sällan man talar om det, hur vi med alla vassa kanter både slipar och slipas
2023-08-23
  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar