Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tretton år


Sylvass

Tretton år och sylvass.

Du kan inte hindra mig.
Ilska som beter sig som ett öppet hav.
Jag ryter ifrån.

Allt jag gör tar skada
Lämnar avtryck.

Mina känslor klibbar sig fast.
greppar tag i min själ
drar mig under havsytan

jag sjunker
djupare och djupare

jag nuddar botten och kan inte ta mig upp







Fri vers av jagsomundrar
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-02 20:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
starkt
2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar