Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
"Cacialma" betyder en sort Lappsjuka.


Greta och Tate har blivit ett politiskt fall i Rumänien.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/fratii-tate-le-au-dat-jurnalistilor-un-biletel-scris-de-mana-ce-au-transmis.html

 "CACIALMA "bluff, feminint substantiv bluff 1. (I kortspelet) Vilseleda din motståndare genom att ge honom intrycket att du har bättre kort än hans. 1.1. genom generalisering Bluff (f), trick, bedrägeri, bedrägeri. synonymer: bluffa (f) bedrägeri bedrägeri chat_bubble Att dra en bluff (på någon) = att lura, lura (någon).

Ordspelet mellan Greta och Tate har blivit ett politiskt fall i Rumänien.

Avocata din SUA nu i-a impresionat pe judec?torii români. Fra?ii Andrew ?i Tristan Tate r?mân în arest preventiv - Stirileprotv.ro

 

Bröderna Tate gav reportrar en handskriven lapp.

- (Detta är ett politiskt fall, de som trycker på för rättegången är utövare av "cacialma-spelet",Lappsjuka  respektive fröken Greta).


"Berätta för världen vad som händer!"

"Alla vet att jag inte har skadat någon!

De har inga bevis. De visar inga bevis för det finns inte!", tillade Andrew Tate.


Så här stod det på lappen:
"DIICOTs bevis mot oss är att våra vänner Beatrice och Yasmina gjorde videor på TikTok 2021. Det är därför de sitter i fängelse. Be DIICOT om bevis. Fråga domarna vem som påverkar dem. Berätta för världen vad som händer."

          Det är vad Tristan Tate skrev i lappen som överlämnades till pressen.

Utredarna fortsatte under hela dagen med IT-sökningar av telefoner och bärbara datorer som tagits från den misstänktes hem. Åklagare letar efter nya bevis.

Andrew Tate: "Om du är rik i Amerika tror jag att du är en skådespelare. Om du är rik i London tror jag att du är en affärsman. I Rumänien, om du är rik, tror jag att du är en brottsling. Konstig! DIICOT förstör Rumäniens internationella rykte genom vad de gör mot mig."

Tate-brödernas försvarare letar nu efter lösningar för att få miljonärernas frigivning. Tina Glandian, som försvarade Chris Brown och Mike Tyson och som nu har anslutit sig till det rumänska laget i Tate-fallet, försöker bygga en räddningsstrategi.

Tina Glandian: "Vi ska genast till häktet för att försöka träffa Tate bröder eftersom jag inte fick träffa dem igår kväll."

Bukarests hovrätt, om anklagelsen om våldtäkt mot Andrew Tate
Åklagare anklagar Andrew och Tristan Tate för att bilda en organiserad brottsgrupp, människohandel och våldtäkt. Domarna avslog deras vädjan om att förlänga häktningen med ytterligare 30 dagar, så de brittiska miljonärerna sitter kvar bakom lås och bom.

Å andra sidan anser domarna vid Bukarests hovrätt som analyserade akten för bröderna Andrew och Tristan Tate, angående anklagelsen om våldtäkt mot Andrew Tate, att "ytterligare bevis krävs för att bekräfta den skadades uttalanden och för att klargöra den faktiska situationen".

"Beträffande våldtäktsbrotten som hållits mot den tilltalade anser T. A. E., i samförstånd med domaren vid tingsrätten och den kollegiala panelen för fri- och rättigheter, att det krävs administration av ytterligare bevis, vilket skulle bekräfta den skadades uttalanden och klargöra faktasituationen", står det i avslutningen av sammanträdet i Bukarests hovrätt, genom vilket domarna förlängde de förebyggande arresteringsorderna för Andrew Tate, hans bror och de tvås medbrottsling.
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-02-02 20:58Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP