Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

som när tistlar
börjar växa
ur händer inbakade
frälsningar
lägger korten
på bordet smörjer
in mig med olja
84 och leder
mig upp på
bron.

















Fri vers av kriya
Läst 50 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-02 21:35



Bookmark and Share


  kriya
tack. iofs omarbetad fossil.
2023-02-02

  Clarck
Äntligen är din röst tillbaka.
2023-02-02
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.
.

.
.
* Se alla