Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRICKOR

Sakta spricker jorden
av det som börjar gro.
Molnen spricker också
efter grå månaders misstro.

Isens sprickor vittnar
om en annalkande vår.
Håll dig på fast mark
så att du njuta av den får.


 




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-02 22:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin varnande rimdikt av sprickor!

Gillas av mig.
2023-02-05

  Sparvögat VIP
Fina ord till den mycket
efterlängtade våren…
2023-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Ja!
Wunderbar!

"Jag ser en framtid och där står
mandelträd som blommar..." (Lars Forssell översatte en sång av Theodorakis).

"En vårkväll i tiden" (Bizex-B)
2023-02-03

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Förlåt för att jag inte har läst och kommenterat en massa den senaste tiden.

Är väldigt sönder inuti, för tillfället. Men jag lovar att bli bättre på att kommentera. <3

/Kram,
Gustav
2023-02-03
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP