Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

 

 

 

Ser du att jag vet?

Vet du att jag ser

hur förverkat allting är?

 

En absurditet

att min dröms banér

gjorde drömmen själv vulgär.

 

Och till mitt förtret

gör allt nytt som sker

undergången stationär.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-03 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE