Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2023.02.03 fredag.


Nu vet jag dej

Jag vet dej
Du vet att jag gör det
Du gör mej aldrig något obekant
och jag ska komma dej nära för den skull

Du vet att jag vet dej
Som drömmande till paradiset ser vi varandra
Därför möts vi hela tiden, just denna natten,
och kan längta vidare ut i livet

För jag vet dej, hela dej
Du vet att jag vet dej, alldeles nu,
men snart måste vi vidare
med en bit av varandra, i våra hjärtan.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-03 01:53



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer med Peter ! Och slutraden är vacker och trösterik !
2023-03-01

  Peter G VIP
Den här var fin! En stark refräng, som får det att svänga! nästan som en schlagerlåt!(i positiv bemärkelse)
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP