Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TEMPUS

Men jag var lycklig

där jag satt

i en för tillfället

sömnlös natt

Och tv:n gnistrade

som en skatt

i en för tillfället

sömnlös natt

 

LARZ GUSTAFSSON 3/2 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-02-03 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP