Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom skjuter

 

 

dom skjuter 

igen och igen 

sirenerna tjuter 

det var någons vän 

 

gatans lag är grym 

här ges ingen nåd 

till och med på gym 

utförs hemskt dåd 

 

kriminellas gäng decimeras 

andra tar över 

nya dåd planeras 

det tjänas mycket klöver 

 

många mister sina söner 

till ingen nytta 

här hjälper inga böner 

de är som förbytta 

 

allt för pengars skull 

med droger som insats 

av hat är hjärtat fullt

ur skolan tagit sin Mats 

 

knarket blivit livsstil 

alla förlorare är 

samhället instabilt

av människors begär 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-02-03 09:30



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Alla medborgare har ett ansvar att sköta sig i samhället, blir man kriminell är ett eget val, aldrig någon annans.
2023-02-11

  Kungskobran VIP
Åratal av förnekelse och lögner har släppt fram detta, fytusan för våra naiva dumsnälla politiker, Löfven var i alla fall ärlig när han sade. ”vi har varit naiva”.
Det enda dom lyckats med är att skapa Sverigedemokratern, som man bäddar får man ligga.
2023-02-03

    Lena Staaf VIP
Ja i vårt samhälle glorifieras extrem rikedom och den som är fattig blir attraherad. Knarket är nyckeln.
2023-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som beskriver en del av vårt samhälle.
2023-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP