Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man gör något

Om man gör något
så ökar sannolikheten att göra fel

Om man gör fel
så ökar sannolikheten att man rättar sig
och gör rätt istället

Det är bra att göra rätt

Så därför

Ska man göra något

Och göra det

fel

Detta är ett exempel på en annan god sak

Logik

Sitt med andra som rättar sig och gör fel

på ett fik




Övriga genrer av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-03 10:10



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Det är på felen man lär sig och till slut lyckas :-) Alltså bra att göra många fel...
2023-02-12

  Respons VIP
En modern och mer vardaglig travesti på uttrycket ”Bättre lyss till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge.” Kloka tankar.
2023-02-05

  Kungskobran VIP
Det jag gör fel
är en del
av min fantasi
och envetna energi
det får jag finna mig i
om jag vill vara me
utan att hamna på sne
i denna galna värld
fylld av tokskap och flärd
måste jag fortsätta min färd.
för kärlek är det enda jag vill ha
i evighet da för för da……..






2023-02-03

  MaLo VIP
Låter väl trevligt att mumsa på god-saker på ett fik och betrakta allt felgörande och korrigerande :)
2023-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP