Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försoning med mig själv - en ansats


Bekännelser (femtonde kapitlet)










Jag skämdes mindre genom svartmålade ögon och andrahandskläder och fylliga leenden av oäkta slag.




Övriga genrer av Fröken Barbarén
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-08-10 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén