Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina svarta skor (2018)

dörren när den stängs
din rygg när du går
trappstegen som ekar från dina svarta skor
bort från mig
ekot försvinner bort från mig




Skapa | Skriva av kldjf
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-10 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kldjf