Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bra blickar (2018)

Den 23e november kommer en redan välutvecklad fantasi med te
en snäll en enkel en rolig vad det verkar
en som påminner mig om mig
bra blick
som min blick

dras med på ett oskyldigt äventyr på hans pakethållare
söker efter en spelning som inte är förrän dagen efter
hamnar på en bar som är square side 2.0
känns som en öststat
känner mig glad

tycker om att dansa med honom innan jag ens dansat med honom
tycker om det ännu mer efter

En eller flera tafatta förkylda kyssar
två tankar;
snoret, försvinn!!!
jag trivs, det var längesen




Skapa | Skriva av kldjf
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-10 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kldjf