Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
asså läsare, jag är inte arg på dig! - hehe puss


NÅN SORKS MISSCONCEPTION

jag är trött
trött på att hålla tillbaka
hålla tillbaka för jag är starkare
för jag är maktfullkomligare

jag har tröttnat på hänsynen
en tar
när självbilden är bamse

men allt folk ser är krösus
jag får lust att skrika
för jag är väl för fan inte
NÅN SORK

Snork möjligen, men det vet inte du
för jag är snäll
mot dig

jag har tålamod för dina tillkortakommanden
och ditt inre turmoil

men vet du en sak
det beror inte på att jag inte kan
slåss om jag vill

jag kan döda dig

och att du förvirrar snällhet med svaghet
är din MISSCONCEPTION




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-03 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP