Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med åkdonet utför i isbacken


Isbacken

”Jo då” som nån sa, men bara en klarar av stortårna säger en annan, när en tredje visslar i utför isbacken. Drar rakt igenom skorna fast ullsockar på, och vad hjälper isbroddar här där nån ytterligare som säger ja men ”du har lärt dig som bonnamor”, nog så, fast tårna känns som de kan ramla av när som helst ( något drastiskt kanhända) även fast att de krupit ihop med de små mindre intill. Tänk så bra det är att med förkunskaper som med tiden lite av att lärt läxan som man kan använda sig av och praktiseras.

I ugnen värmer in tårna så gott
;)

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-03 14:05



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Du får mig att se bilder och höra röster. Jag hamnar i ett vintrigt Norrland, utanför en timmerstuga, där karlarna skall försöka få bilen eller skotern nedför backen utan strul. Inne i stugvärmen sitter resten av familjen och håller tummarna. Fast det är bara du som vet hur det går.

2023-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP