Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVET PÅ EN TERAPISOFFA

Så länge man tillbringar livet
på en terapisoffa kommer det
aldrig hända någonting,
förutom att terapeuten blir
fetare för varje klient.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2023-02-03 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP