Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntans rum

I ett varmt flöde 

genom väntans rum 

där de gömda orden

väntar på att 

få bli sagda 




Fri vers av Quasimodo
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-02-03 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo