Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag klarar inte att skriva neutralt i dag, eftersom jag är utsatt i mitt privatliv i detta som beskrives här, ber... till det högre inom mig, den där otroliga makten som finns när omgivningen är farlig, att välja så


ha förståelse för vittnet

Nej, jag vill inte ha belöningen, det är blod på pengarna.

Tänk om polisen sitter och vilar sig i fritidsbyn som jag
investerat dessa pengar i och de säger,

"Det är för våra synder Palme dog"

Ni menar att era horor dödade honom?

"Ja, han är vår tids nya frälsare som dött för oss"

"För att vi skulle få vila här i fritidsbyn"

"Köpt för pengarna vi fick för att han dog för oss"

Nej, ni får inte använda min identitet, mitt namn.

Idag ringde den där beväpnade vakten till min mor.

"Om du inte slutar prata skit om din dotter skjuter jag dig"

Menar psyk-öppenvården att jag är anklagad för att utnyttja mina föräldrar bara för min mor skrivit ner sin sanning till domstolen inför att hon tvingat sig adoptera min dotter just för att komma undan det där med att dom som hotar henne genom att de byggt något åt henne tidigare, men det var ju för att ta mig till trafficking mot min vilja, jag som blivit utsatt så länge kan själv hantera hot.

Och jag har än idag inte tagit kukar.

Så äckligt,
tänker de fortfarande ge horan min identitet?

Och kommer de ge min mor en hjärtattack?

Är det uppsåt nu när jag informerat i min text
i det fall min mor blivit så rädd för sanningen?

Många tankar far fram i rummet där jag sitter
ett rum fullt av ord och meningar ges handling
ett allt större utrymme, att förändra sanningen

den som är mitt liv för alltid

kärlek är inte

din sanning

den är min egen

Vila i frid, en sorgens tid på min kind blir det första

Varför straffar ni tanten bara för ni är avundsjuka?

Ja, precis säger polisen där-borta i fritidsbyn

"Utan den tanten, hade vi aldrig varit här!"

"Tack, den som offrades in i döden för våra synder"


___

Tack, för ditt mod att våga säga ifrån

ni andra är här ej riktigt kloka
försök förstå, ni som håller på
den här vägen leder ju inte rätt
det är min sanning som är rätt
vilka meningar ska jag använda
hm, måste nog gå in i framtiden

kan man få ersättning för dessa resor
av staten om de tvingats på mig i nöd


(Jag vet att de ovanpå min lägenhet läser det här)










Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-03 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP