Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka du är för mig

 

Jag lyfter dig

reser dig med mina bevingade ord

beskriver dig

som en skapelse av guldets skimmer.

 

Jag behöver komma dig nära

känna din viskande doft

din värmande smekning

se dig som

den styrka du är för mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-03 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP