Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROGRAM ELLER EVOLUTION

 

Var finns logiken när döden inträffar

om det inte leder till något nytt?

 Är det kanske  så att vi är en programvara

av en högre intelligens?




Övriga genrer (Aforism) av giovanni casadei VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-03 21:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej. Vi är skapade till Guds avbild.
2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP