Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar


Tassande på tysta fötter går hon döden till mötes
Kvar är bara kroppen
I det vita nattlinnet under täcket

Ute faller snön
Och själen singlar vidare
Förenas med det tidlösa

Knastrande steg utmed vintergatan
Någon som väntar i ett hörn
Av galaxen

Det sägs att själar fäster sig
I varandra
Och följer varandra i spåren

De möts
Lever
Dör
Och strålar samman

//Audra




Fri vers av Audra
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-03 21:55



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Otroligt vacker :)
2023-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Audra
Audra