Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Länge har jag väntat på
Brev från cancerkliniken
Men så fan heller!!!
Breven från cancerkliniken
Har av förvaltaren skickats
Till en trasig brevlåda
Som vem som helst
Kan sno posten ur
Jag är arg
Borde vara glad
För jag vill ju fly upp
Upp in i Himlen
Genom Döden




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-04 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP