Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UKRAINA VAR REDO

Studenterna jag bodde hos i Kiev 2011
berättade att Ukraina alltid känt hotet
från Ryssland alltsedan Putin blev
Rysslands diktator och därför var väl
förberedda vilket förklarar Ukrainska
armens framgångar på stridsfältet.

På Kievs gator såg man Putin poliser
i en kluven stad av ekonomisk och
politisk korruption där ingen litade på
någon men några nazister och drog-
missbrukare sågs inte till,endast Putins
horor som inside Agency.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-02-04 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP