Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Den brinnande skogen

Trädens stammar

Raka likt glödgade
eldgafflar

Hela skogen
brinner i solnedgång

Fastän marken
ännu är frusen

Hörs
om du lyssnar noga

En vårfågels drillande
sång




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-04 15:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantastisk bild och tillhörande dikt
2023-02-05

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt och bild, den fantastiska skönhet som ibland visar sig på vintern - och så en liten glimt av vår.
2023-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Har du sett Marcus Larsons målningar?
2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP