Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I knarrstegstankar

Knarrstegande
tankar i
solglittersalong

snöpyntade
hukar sig träden
över isig å

blåbärsriset
huttrar naket

genom tidens
hjärtslag
går min vandring
denna dag

över slåtterängar
förbi pörten
rior och rökstugor

hörs granars
andetag i mina




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-04 17:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt, ser, hör och känner.
2023-02-10

  Eleni_
Fint flyt i texten, intressant att få följa. Tycker om den här mycket.
2023-02-07

  BenGust VIP
Prepositioner som genom, över, förbi,
styr stegen i denna magnifika vandringsbetraktelse.

2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP