Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det var länge sedan jag skrev här dags att börja igen


TANKAR

tvivlet sa att det var omöjligt

rädslan tyckte att det var farligt

förnuftet tyckte det var onödigt

hjärtat viskar

prova ändå

se vad som händer

 

 

anits 4 februari 2023




Fri vers av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-02-04 17:28



Bookmark and Share


    Askanden
följ ditt hjärta


(till fördärvets avgrund...)
2023-02-04

    Askanden
locktoner
hjärtdjur följer sitt hjärta
lite djuriskt sådär
-------------------------------


roligt att du är tillbaka!
2023-02-04

  Minkki VIP
välkommen tillbaka!
2023-02-04

    Drömmar i universum
Lyssnar*
2023-02-04

    Drömmar i universum
Hjärtat viskar alltid till en väg men inre alltid man lyssna :)
2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP