Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livspenna


Vackran flicka

på stigen går

Blomdoft lila

från äng och hår


Dagboksidéer

fylls i en hast

Livspennans glöd

tankesjoksrast


Gläntans öppna gång

Löv och vingslagssång


Sol blir glansguld

Skog en skuggsal

Moln på drömbal




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-04 18:38



Bookmark and Share


  Susen VIP
En sång där hoppet spirar drömlikt. Fint!
2023-02-08

  Margit Grell
Människa -natur i fint samspel där
’Gläntan’ öppnar sinnen.
2023-02-04

  Elinor Sörensson VIP
Älskar denna vistext.
Som en diktarvandring
inom naturens ram.
2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP