Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är döende

när känslorna blir för många
och när det tunga blir för tungt
då vet jag att jag är döende

när mitt rum är en soptipp av känslor
uppbyggt av flaskor och fimpar
då vet jag att jag är döende

när jag saknar känslan
av att inte ha känslor
då vet jag att jag är döende.




Fri vers av jagsomundrar
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-04 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagsomundrar