Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje nederlag reste vi oss starkare

För varje nederlag
dog en del av oss.
För varje nederlag
reste vi oss starkare.
För varje sanning vi fann
blev vår kärlek större.
För varje kärlek som föddes
växte våra själar vilda och fria.
För varje nederlag
stärktes vårt förbund.
För varje strålande seger
lärde vi oss ödmjukhet.
När kärleken förnyades
så rotade vi oss fastare.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-02-05 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP