Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Vibrationen är din gudomliga signatur.

Vibrationen är din gudomliga signatur och kommer att föra oss in i ett tillstånd
av fullhet.
Du kanske inte tror på det, men din energiska vibration kan påverka dem runt omkring dig och därmed förändra världen!
Vibrationen du avger är din personliga frekvens.
Det är en kulmen: skapandet av en tanke, ett liv eller ett arbete som du har gjort, det är energin som penetrerar varje cell i din kropp, vibrationen är din gudomliga signatur, essensen av din själ. precis som det inte kommer att finnas två snöflingor, så det kommer inte att finnas två samma själar i samma universum, så se hur viktig du är i det otroliga och speciella universum.
När vi väl etablerat vårt självvärde blev det ögonblicket för upplysning och återgången till vår identitet och andliga väsen.
Detta är den gudomliga planen för världen att nå detta tillstånd av gudomlig förening som hjälper oss att föra himlen (anden) här på jorden (i materien)
Vi kan höja vår vibration, vi måste bara sätta in avsikten: "Jag är redo att höja vibrationen genom att integrera Kristusmedvetandena med nåd och lätthet för mitt högsta bästa så var det och det är Amen.
Universum följer alltid ditt kommando och du kommer att bli förvånad över hur snabbt saker och ting förändras.
Det stora uppvaknandet sker ibland i massor, i vågor (stadier) ett, två tre, fyra, som i en pandemi.
Kärlek är den högsta vibrationen, men den måste analyseras väl eftersom detta vapen, om det inte används rationellt, kan orsaka en kedja av giftiga tillstånd. Så vår dagliga aktivitet måste baseras på idén att vi måste ha inre förtroende för oss själva. vibrationer det inre kommer att förändra alla omkring dig och förändra världen;
Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-02-05 08:59Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP