Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat…Likt fyr aktivt gott ”honungen går åt som smör”


Honung som smör i rullning

Smöret likt som Honungen går åt, ja så sant;
rullar sig som
Bregott sina gånger emellanåt som helt perfekt …
Därefter att bre lagren på mackan få till liksom
….. messmör som annat, jo det även i utmärkt lager perfekt

Likt i brasan, i spisen som tänder till direkt in på
idag
så det knastrar det så sant suveränt tilltag och perfekt att
mellan pinnarna fyraktigt i starten ännu bättre.
Fyrar på gång i rena ljus lågan som fyr ett riktigt skapligt pyr knaster
i det som jag önskat
då så …en jag som verkligen nöjd

Underbart träaktigt gott när allt fungerar
och helst tänder
Hur nu än honung, smör som messmör, så fyrar allt till sist i förnöjelse.
wow

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-05 09:23



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Känner doften från den brinnande brasveden ända hit. Glömmer aldrig morföräldrarnas öppna spis i Tullinge, som var rena landet på sextiotalet. Ett skönt minne och en skön text.
2023-02-06

  Larz Gustafsson VIP
I Boxholm talades det när jag var barn om filibunke.
2023-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP