Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våga stå upp för skapelseprocessen. BALANS


I oss alla finns en lärare och en elev

I oss alla finns en lärare och en elev!
Det vi genom livsresans ljus och mörker
har genomlevt blir erfarenheter vi kan
dela med oss av!
Det handlar inte om dogmer, rätt eller
fel. Vissa lärdomar ska lära oss att förstå
det vi inte kunnat införliva eftersom vi
lagt problemet utanför oss själv.

Vi har en fri vilja till viss del men är också
underställd lagen om orsak - verkan.
Införlivade i ett helhetssystem där vi
är beroende av energi för överlevnad.

Hur får vi de fyra elementen att vara i
balans?
Jord-rotfästet, Eld - energi, Vatten- flödet
Luft - syret-
I en frisk kropp råder en balans av dessa
fyra element
Dessa delar gäller också samhällskroppen
men också hela planeten!
Sjukdomar uppkommer där det råder obalans
för lite- eller för mycket! Genetiskt arv där obalansen
förts vidare genom felprogrammering någonstans
genom släktled!

Förgiftning fysiskt, mentalt och känslomässigt
genom falsk propaganda där ingredienserna
i slutändan handlar om makt och kontroll.
Man skrämmer till lydnad genom psykologisk
manipulation samt krydda med skuld o skam!

När ett samhälle, en världsdel nått sin blomning
så börjar nedbrytningen.
Detta sker i våra kroppar, i naturen men också i
våra samhällen.
Energin försvagas och nedbrytarna får fäste dvs
kraften att försvara sjunker eftersom materian
inte längre klarar underhållet! Allt har sin livs
längd och utan omvårdnad och underhåll rasar
det allt snabbare!
Förfallet syns nu tydligt!
Främmande makter, individer ser nu en chans att
suga ut det sista av kakan. Genom destabilisera och
svälta ut organismen. Detta sker genom infiltration,
bedrägeri och våld i olika former.

Först nu börjar man se orsak-verkan. Vilka beslut som
tagits och konsekvenserna av dessa beslut.
Hade man varit medveten om tingens ordning och förstått
långsiktigt vad som skulle hända?
Skulle utfallit blivit något annat eller den skörd som vi nu ser
är frön som man sått och nu skördas är den lärdom som vi
alla måste bli medvetna om!

Processen smyger sig på och de olika faserna för att stoppa
förlusten av de fyra elementens balans har sin tid..........

Skulle eleverna i skolan kunna bli varse om tingens ordning
redan i förskolan om de förklarades enkelt och konkret.
Om du inte kan förklara ordet BALANS så förstår du inte heller
att lära ut det!
Det handlar om handling inte bara om ord. Visa och göra!
Det handlar om varje människas ansvar att visa vägen och säga
nej till förgiftning, utarmning, våld och förtryck!






Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-05 10:10



Bookmark and Share


  Thylacine
Instämmer med föregående kommentar.
Bra text att läsa och begrunda.
2023-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda.
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP